(050) 390-12-12 (067) 673-10-81

В день Хелловіна про комікс «Сімейка Адамсів»

Адамси – це доволі дивна чаклунська сімейка, яка перекочувана на телеекрани із відомих коміксів. Творцем цих популярних коміксів є Чарльз Аддамс, власне, створеній своєю фантазією сімейці він і надав своє прізвище.

Чарльз Аддамс народився 7 січня 1912 року у Вестфілді (штат Нью-Джерсі, США). Він провів дитинство серед могил і покинутих будівель, житло прикрашав давніми артефактами: його приваблювала інформація про потойбічний світ і водночас викликала страх.



Аддамс малював для шкільної газети, а пізніше здобув художню
 освіту – закінчив Центральну школу художнього мистецтва в Нью-Йорку. Його перший малюнок оприлюднили в журналі The New Yorker, коли Аддамсу виповнився 21 рік. Одними з ранніх робіт автора були ілюстрації до творчості письменників Едгара По і Джерома К. Джерома.

У 1938 році в одному з випусків «Нью-Йоркера» з'явився комікс. На ньому був зображений продавець пилососів, який намагається продати товар господині напіврозваленого будинку. Позаду неї на малюнку на сходах стоїть високий чоловік і спостерігає за продавцем. Це був найперший комікс про даму, яка згодом стане відомою як Мортіша Аддамс (з англ. mortician - "власник похоронного бюро, трунар"). Найімовірніше, що чоловік за її спиною – це попередник Ларча.

У 1940 році Чарльза запросили на постійну роботу в The New Yorker – це було мрією художника. Він працював в редакції журналу до кінця свого життя і намалював більше 1300 коміксів. Більша їхня частина була присвячена дивній сімейці Адамсів. Художник створив персонажів Фестера, Пагслі, Венсді, Дядька Фестера, Річ. Ніхто не міг пояснити, чому ці диваки із комікса так полюбилися читачам, але підписники видання з великим нетерпінням чекали на продовження історії про «божевільну сімейку».
18 вересня 1964 року вийшов серіал "Сімейка Аддамсів", а в 1991 році – повнометражний фільм, що став культовим (режисер фільму Баррі Зонненфельд). І, звичайно, були й мультсеріали про Адамсів.


Цікавий факт із життя Чарльза Аддамса: зі своєю третьою дружиною, актрисою Мерилін Меттьюс Міллер, він узаконив шлюб на кладовищі домашніх тварин.
Помер Аддамс у віці 75 років від інфаркту. Він заповідав поховати його на тому самому цвинтарі, де зіграв третє весілля.

А ми нагадуємо, що українські комікси видавництва «Ірбіс Комікси» (Издательство «Ирбис Комиксы», Irbis Comics Publishing) не менш цікаві та захоплюючі! Ми видаємо світові бестселери! Придбайте наші комікси українською мовою на нашому сайті. Також купити дитячі комікси можна у книгарнях! І тоді ваша дитина проводитиме час з користю, розвиватиме свою ерудицію, фантазію і уяву. З нашими коміксами читати зовсім не нудно, не важко, не багато, а дуже легко, швидко і захоплююче – саме те, що треба, щоб викликати у дитини прихильність і зацікавлення читанням. З нашого асортименту можна вибрати комікси кожній дитині на будь-який смак:

- для діток молодшого віку ми пропонуємо комікси про Смурфиківсерію коміксів про догляд за зубами «Зубси»;

- для дітей шкільного віку у видавництві представлено розвиваючу серію історичних коміксів про пригоди Джеронімо Стілтона; комікс про сімейні цінності –  комікс «Сестри»;

- для старшокласників та студентів маємо комікси «Економіка...» (економіка в коміксах) та «Володимир – Князь Київський» (історичний графічний роман).

Наші комікси на подарунок – це чудова книга на подарунок!

 


























 

За матеріалами сайту fanfics.me

КОШИК 0.00 грн
Назва К-ть Сума
Зверніть увагу!
Акції не сумуються. В даному випадку діє акція - знижка 10% на все
та книга за вибором у подарунок. Оберіть собі подарунок.
Обрати ще один подарунокВідмінити обрання подарунка
Вартість книг: 0.00 грн
Знижка %: 0.00 грн
Вітаємо!
За умовами акції 1+1=3 Ви отримали один комікс два комікса три комікса чотири комікса 5 коміксів в подарунок на суму:
(під безоплатним отриманням коміксу розуміється придбання найдешевшого з трьох обраних за 1 грн.)
-0.00 грн
Знижка: -0.00 грн
Всього до оплати: 0.00 грн
Агов, друзі!
При замовленні від 1000 грн до 1100 грн, ви оплачуєте 1000 грн.
Увага! Акція 3+1
При замовленні ще двох коміксів, ви отримаєте будь-який комікс у подарунок
Увага! Акція 1+1=3
При замовленні ще одного комікса, ви отримаєте будь-який комікс у подарунок
Увага! Акція 1+1=3
Оберіть будь-який комікс у подарунок
Усі права застережені © Видавництво «Ірбіс Комікси«, 2024