(050) 390-12-12 (067) 673-10-81

Ми читаємо вам наш комікс "Зубси"

 

Видавництво «Ірбіс Комікси» (Издательство «Ирбис Комиксы», Irbis Comics Publishing) підготувало для своїх улюблених читачів цікавезний сюрприз: ми презентуємо вам історію із нашого суперкоміксу «Зубси» у відеоформаті!


Комікс-історію розповідатиме вам ніхто інший, як герої книги – Марко та Аня. Друзі часто потрапляють у різні цікаві та смішні історії і у нашому відеоролику розкажуть вам, як, власне, провели свій Супергеройський вікенд. А також вони познайомлять вас іще з одними дуууууже важливими персонажами, без яких нашого коміксу і не існувало б… Зубчики або, як ми їх назвали, Зубси, - це головні «винуватці» усіх пригод у коміксі. Марко та Аня за своїми зубами доглядають, але не завжди совісно і часто неохоче. І на сторінках нашого коміксу для дітей Зубки Марка та Ані мають щастя повідати нам про своє життя-буття та поскаржитися на ситуації, коли їм просто таки доводиться виживати…. А деколи бувать, на жаль, і втрати у зубастому загоні…




Але чому саме зуби Марка та Ані – головні герої? Та тому що зуби і Марка, і Ані, і будь-якого іншого хлопчика чи дівчинки дуже важливі, адже коли зубчики болять  - нічого не радує і нічого не хочеться! Але коли вони доглянуті білі та блискучі – усе вдається так легко і просто, бо ж щира сяюча усмішка зі здоровими зубчиками – це наша справжня суперсила! І це без перебільшення, бо, як наголошує у нашому відеоролику одна з авторок коміксу Мар'яна Кондзелка, посмішка дозволяє вирішити будь-яку суперечку. Людина, яка посміхається, заряджає позитивом не лише себе, а й усіх, хто її оточує!

Як і у кожному суперкоміксі, у нашому є справжній супергерой – Капітан Блиск. Це електрична щітка, який завжди готовий боротися з мікробами, а також із підступним супернегідником Карієсом. Про нього обов'язково вартує почитати дітям, бо жарти з таким лиходієм закінчуються погано…



Окрім озвученої у ролику історії у нашому коміксі можна прочитати ще три захоплюючі пригоди. Комікс «Зубси» можна знайти у будь-якій обласній бібліотеці нашої країни чи ж придбати на нашому сайті.

І на замітку батькам – наш комікс «Зубси» допомагали нам створювати лікарі-стоматологи, які охоче ділилися своїми безцінними порадами. Що й казати, багато батьків точно знайдуть у «зубастому» коміксі кілька лайфхаків, про які раніше навіть і не знали, але які колись, можливо, допоможуть врятувати життя Зубсу власної дитини!

Ми закликаємо: доглядайте за своїми зубами так, щоб ваш зубастий загін був завжди цілий та неушкоджений!

А ще ми видаємо й інші захоплюючі розвиваючі, а також історичні комікси для дітей і молоді. Комікси українською мовою обов'язково зацікавлять читачів різних вікових категорій: для діток молодшого віку пропонуємо комікси про всесвітньовідомих Смурфиків, для дітей шкільного віку – розвиваючу серію історичних коміксів про пригоди Джеронімо Стілтона, серію про сімейні цінності - комікс "Сестри", старшокласникам та студентам припадуть до душі комікси «Економіка...» та «Володимир – Князь Київський».

КОШИК 0.00 грн
Назва К-ть Сума
Зверніть увагу!
Акції не сумуються. В даному випадку діє акція - знижка 10% на все
та книга за вибором у подарунок. Оберіть собі подарунок.
Обрати ще один подарунокВідмінити обрання подарунка
Вартість книг: 0.00 грн
Знижка %: 0.00 грн
Вітаємо!
За умовами акції 1+1=3 Ви отримали один комікс два комікса три комікса чотири комікса 5 коміксів в подарунок на суму:
(під безоплатним отриманням коміксу розуміється придбання найдешевшого з трьох обраних за 1 грн.)
-0.00 грн
Знижка: -0.00 грн
Всього до оплати: 0.00 грн
Агов, друзі!
При замовленні від 1000 грн до 1100 грн, ви оплачуєте 1000 грн.
Увага! Акція 3+1
При замовленні ще двох коміксів, ви отримаєте будь-який комікс у подарунок
Увага! Акція 1+1=3
При замовленні ще одного комікса, ви отримаєте будь-який комікс у подарунок
Увага! Акція 1+1=3
Оберіть будь-який комікс у подарунок
Усі права застережені © Видавництво «Ірбіс Комікси«, 2024