(050) 390-12-12 (067) 673-10-81

Леонардо да Вінчі найвизначніший представник Ренесансу

11.06.2018


Однією з рис нової європейської цивілізації був гуманізм. Цьому сприяв розвиток міст і поява людей розумової праці - інтелігенції. Авторитет релігії на той час почав помітно падати, виникає світська культура. В центрі її уваги була людина, людина-творець, людина - вища цінність на Землі. Гуманісти починають вивчати античність, а свій час після сутінок Середньовіччя називають "новим". У ньому , вважали гуманісти, відновлюються ідеали людини-громадянина часів Греції та Риму. Тому цей період носить назву Відродження, а італійською це звучить як Ренесанс.

Найраніше цей процес відродження культури у всіх її проявах почався власне в Італії. Саме в багатих торгових містах Італії були центри Відродження: тут жили і творили визнані титани світової культури. Одним з них і, напевно, найвизначнішим був Леонардо да Вінчі (1452 - 1519). Він був всебічно розвиненою людиною: і геніальним живописцем, і вченим, інженером-винахідником, архітектором і скульптором, і музикантом, і поетом. Але живопис Леонардо да Вінчі вважав головним видом мистецтва. Він ставився до живопису як дослідник та був упевнений, що з його допомогою людина пізнає світ. Його картина "Мона Ліза" (або "Джоконда") - відома всьому світові. Вважають, що в Моні Лізі втілено людину епохи Відродження, що поринула в роздуми над життям.

Про цього видатного діяча написано немало… для дорослих. Але й діти повинні змалечку знайомитися зі світовою культурою та дізнаватися про геніїв і геніальне. Такі важливі речі треба доносити до дітей зацікавлююче, викликаючи у дітей захоплення та бажання дізнаватися далі. Тексти та подання інформації повинні бути адаптовані для сприйняття дитиною, зрозуміні їй та не нудні. І з цією задачею чудово впорався дитячий автор Джеронімо Стілтон. Комікс «Хто викрав «Мону Лізу»?» власне й розповість дітям доступно та цікаво хто такий Леонардо да Вінчі та чим він займався, а також познайомить дітей з його визначним творінням – картиною «Мона Ліза». Комікс «Хто викрав «Мону Лізу»?» із серії пізнавальних коміксів про пригоди гризуна Джеронімо Стілтона має детективно-пригодницький сюжет з елементами фантастики: дітей не відірвати від читання! 

Комікси із серії про пригоди Джеронімо Стілтона завжди містять історичні факти та основані на історичних подіях. Видаються комікси українською мовою, мають інформативний текст з відомостями енциклопедичного характеру та неймовірно гарні ілюстрації. Історичні комікси – це книги для розвитку дітей. Можемо  стверджувати, що комікси читати дітям - означає сприяти розвиткові їхньої ерудиції. 

Для діток молодшого віку  цікавими будуть комікси про всесвітньовідомих Смурфиків, для старшокласників та студентів – комікси «Економіка...» та «Володимир – Князь Київський». А ще неймовірно цікавою буде серія коміксів для дітей про догляд за зубами – «Зубси», бо здорова усмішка – це справжня супер сила!




КОШИК 0.00 грн
Назва К-ть Сума
Зверніть увагу!
Акції не сумуються. В даному випадку діє акція - знижка 10% на все
та книга за вибором у подарунок. Оберіть собі подарунок.
Обрати ще один подарунокВідмінити обрання подарунка
Вартість книг: 0.00 грн
Знижка %: 0.00 грн
Вітаємо!
За умовами акції 1+1=3 Ви отримали один комікс два комікса три комікса чотири комікса 5 коміксів в подарунок на суму:
(під безоплатним отриманням коміксу розуміється придбання найдешевшого з трьох обраних за 1 грн.)
-0.00 грн
Знижка: -0.00 грн
Всього до оплати: 0.00 грн
Агов, друзі!
При замовленні від 1000 грн до 1100 грн, ви оплачуєте 1000 грн.
Увага! Акція 3+1
При замовленні ще двох коміксів, ви отримаєте будь-який комікс у подарунок
Увага! Акція 1+1=3
При замовленні ще одного комікса, ви отримаєте будь-який комікс у подарунок
Увага! Акція 1+1=3
Оберіть будь-який комікс у подарунок
Усі права застережені © Видавництво «Ірбіс Комікси«, 2024