(050) 390-12-12 (067) 673-10-81

Як знайти няню?



У Мережі можна знайти сотні оголошень для будь-якого міста: як на спеціалізованих сайтах з підбору домашнього персоналу, так і на дошках оголошень, і навіть в соцмережах. Онлайн можна знайти детальну інформацію про няньку, почитати відгуки і рекомендації інших батьків, зв'язатися з ними і самою нянею, не виходячи з дому. Але, звичайно ж, кожна молода сім'я, наймаючи няньку, хоче бути впевненою в її професіоналізмі, бажаючи максимально убезпечити і себе, і дитину. Як же знайти хорошу няню через Інтернет? 

1. Шукайте кандидатури тільки на спеціалізованих сайтах або на дошках оголошень, що добре зарекомендували себе. 

Це можуть бути сайти компаній з найму домашнього персоналу, онлайн-сервіси з пошуку роботи з резюме та вакансіями і великі дошки оголошень з відгуками і рейтингами кожного учасника. Тільки на таких сайтах ви зможете знайти правдиву інформацію про досвід і кваліфікацію няні, а також реальні відгуки про її роботу.

2. Почитайте відгуки. 

Звичайно ж, вони повинні стосуватися саме догляду за дитиною. Якщо буде вказано контакти батьків, які користувалися послугою певної нянечки, постарайтеся зв'язатися з ними, щоб дізнатися більше про її роботу. Уважно вивчіть резюме, а також попросіть няню надати документи про освіту, усі наявні рекомендації та інші підтверджуючі документи, можливо, номери телефонів сімей, які вже користувалися її послугами.

3. Призначте співбесіду. 

Про людину можна дізнатися багато, лише поговоривши з нею. Вам потрібно знайти няньку, з якою вам буде комфортно залишити малюка, та й самій дитині вона повинна подобатися. Поговоривши з нянею, ви зможете обирати не тільки з практичної точки зору, але й інтуїтивно.

4. Якщо наймаєте няню в агентстві з підбору домашнього персоналу, дізнайтеся більше і про це агентство. 

Почитайте відгуки на незалежних сайтах, пошукайте в Інтернеті інформацію про компанію.

5. Вирішіть, чи має стать няні для вас значення. 

Деякі діти краще сходяться з чоловіками або жінками, і якщо у вашого малюка теж є такі вподобання, ви можете значно звузити пошук (хоча нянечок-чоловіків у нас зовсім небагато).

6. Дізнайтеся про рівень підготовки няні. 

Важливо, щоб вона не просто знала, як доглядати за дитиною, а й уміла надавати першу допомогу та не панікувала у непередбачуваних ситуаціях.

Звичайно, ви шалено любите свого малюка, але іноді ви змушені відлучитися по роботі чи виникають певні невідкладні ситуації, чи ж вам із чоловіком хочеться провести час разом, а залишити улюблене чадо немає на кого. І у цьому випадку пошук няні онлайн буде найбільш практичним і економічним рішенням. І тоді, коли ви вимушено відсутні, ваша ідеальна няня зможе розважити і потурбуватися про вашу малечу: нагодувати, переодягнути, погратися в ляльки чи збудувати гараж для машинки, або ж прочитати книжку з вашим малюком, наприклад, чудові книги для розвитку дітей – комікси. Кольоровий комікс про дотепних Смурфів підніме дитині настрій, коли мами немає поруч, а комікси із супер-героєм мишею Джеронімо Стілтоном розкажуть багато пізнавального. Адже ці комікси українською мовою є історичними та знайомлять дітей з важливими історичними датами та подіями і ваша дитина, коли ви повернетеся додому, порадує вас своєю ерудованістю. Наголосіть лише вашій няні, що комікси читати дітям – це важливо і необхідно. А скориставшись нашими порадами при пошуку няні, ви максимально убезпечите себе і дитину.


КОШИК 0.00 грн
Назва К-ть Сума
Зверніть увагу!
Акції не сумуються. В даному випадку діє акція - знижка 10% на все
та книга за вибором у подарунок. Оберіть собі подарунок.
Обрати ще один подарунокВідмінити обрання подарунка
Вартість книг: 0.00 грн
Знижка %: 0.00 грн
Вітаємо!
За умовами акції 1+1=3 Ви отримали один комікс два комікса три комікса чотири комікса 5 коміксів в подарунок на суму:
(під безоплатним отриманням коміксу розуміється придбання найдешевшого з трьох обраних за 1 грн.)
-0.00 грн
Знижка: -0.00 грн
Всього до оплати: 0.00 грн
Агов, друзі!
При замовленні від 1000 грн до 1100 грн, ви оплачуєте 1000 грн.
Увага! Акція 3+1
При замовленні ще двох коміксів, ви отримаєте будь-який комікс у подарунок
Увага! Акція 1+1=3
При замовленні ще одного комікса, ви отримаєте будь-який комікс у подарунок
Увага! Акція 1+1=3
Оберіть будь-який комікс у подарунок
Усі права застережені © Видавництво «Ірбіс Комікси«, 2024