(050) 390-12-12 (067) 673-10-81

Довше живуть бабусі та дідусі, які опікуються онуками

Журнал Evolution and Human Behavior («Еволюція та поведінка людини» - щомісячний рецензований академічний журнал) опублікував цікаве дослідження, при якому було вивчено дані про 500 осіб у віці 70 років і більше, які проживають у Берліні. Було зроблено висновок, що бабуся та дідусь, які доглядали своїх онуків, жили на 10 років довше, ніж ті, хто цього не робив.


За словами доктора Ронана Фактора, існує зв’язок між турботою про дітей та зниженням стресу, тому турбота про дітей та ігри з ними допомагають бабусі та дідусеві залишатися здоровими. Але тут важливо відзначити, що в дослідженні брали участь бабусі та дідусі, які час від часу дбали про своїх онуків, а не ті, хто взяв на себе повну відповідальність за їхню загальну освіту та виховання.

Дружні та ніжні стосунки між літніми людьми та дітьми дозволяють дорослим бути не тільки фізично активними, а й щасливішими. Проводити час із бабусею та дідусем корисно і для маленьких дітей, оскільки це дає їм значну емоційну стабільність.

Пам'ятайте обов'язково також те, що у бабусь та дідусів уже немає такого здоров’я, як у молодих людей, тому, візьміть своїх дітей із собою в гості до них, але не змушуйте своїх батьків нести повну відповідальність за онуків.

Бабусі та дідусі можуть цікаво та весело провести з онуками час, граючись на дитячому майданчику чи створюючи щось цікаве удома, наприклад, готуючи разом чи прикрашаючи дім до свят, або читаючи разом цікаву яскраву книжку… Тому рекомендуємо бабусям чи дідусям придбати комікс для свого улюбленого онука чи онучки. Комікс на подарунок дитині буде несподіванним сюрпризом, що зробить вашу з дитиною зустріч ще більш емоційною та теплою, адже діти так люблять подарунки. Купити комікси для дітей можна на сайті видавництва «Ірбіс Комікси» (Издательство «Ирбис Комиксы», Irbis Comics Publishing). Ми пропонуємо великий вибір дитячих коміксів українською мовою для різних вікових груп. Komiks для дітей, які ми видаємо, - це всесвітньовідомі бестселери, захоплюючі розвиваючі та історичні книги для дітей і молоді! Тепер і наші українські діти можуть їх читати своєю рідною мовою. Оберіть з нашого асортименту:

- для діток молодшого віку веселі комікси про Смурфиківсерію коміксів про догляд за зубами «Зубси»;

- для дітей шкільного віку у видавництві представлено розвиваючу серію історичних коміксів про пригоди Джеронімо Стілтона; комікс про сімейні цінності –  комікс «Сестри»;

- для старшокласників та студентів маємо комікси «Економіка...» (економіка в коміксах) та «Володимир – Князь Київський» (історичний графічний роман).

Почитайте з дитиною цікаву веселу та розвиваючу книжку, розгляньте надзвичайні яскраві ілюстрації, спробуйте вигадати на основі картинок з наших коміксів свою захоплюючу пригоду та запишіть її – це розвине у дитини фантазію, уяву та креативність, а спільне діло ще більше зблизить вас. Тож бабусі та дідусі, не забувайте піклуватися про своїх онуків, тому що це не тільки весело, це також корисно для вашого здоров’я!

 

 

 

 

 










 

 За матеріалами сайту interfax.by

КОШИК 0.00 грн
Назва К-ть Сума
Зверніть увагу!
Акції не сумуються. В даному випадку діє акція - знижка 10% на все
та книга за вибором у подарунок. Оберіть собі подарунок.
Обрати ще один подарунокВідмінити обрання подарунка
Вартість книг: 0.00 грн
Знижка %: 0.00 грн
Вітаємо!
За умовами акції 1+1=3 Ви отримали один комікс два комікса три комікса чотири комікса 5 коміксів в подарунок на суму:
(під безоплатним отриманням коміксу розуміється придбання найдешевшого з трьох обраних за 1 грн.)
-0.00 грн
Знижка: -0.00 грн
Всього до оплати: 0.00 грн
Агов, друзі!
При замовленні від 1000 грн до 1100 грн, ви оплачуєте 1000 грн.
Увага! Акція 3+1
При замовленні ще двох коміксів, ви отримаєте будь-який комікс у подарунок
Увага! Акція 1+1=3
При замовленні ще одного комікса, ви отримаєте будь-який комікс у подарунок
Увага! Акція 1+1=3
Оберіть будь-який комікс у подарунок
Усі права застережені © Видавництво «Ірбіс Комікси«, 2024