(050) 390-12-12 (067) 673-10-81

5 переваг коміксів над іншими книгами


Дівнич Тетяна,
асистент проекту

1. Більше ілюстрацій.

       Комікси - це мультфільми в книгах, але при цьому користі приносять значно більше. Малюнки до кожної ситуації одразу привертають увагу допитливого читача, і перше, що виникає на думці це: " А що ж тут відбувається?". Таким чином, різноманітні пригоди, зображені в ілюстраціях, спонукають маленьких читачів до читання - що є дуже важливим фактором в освітньому секторі розвитку.

2. Багата розмовна мова.

       Особливістю коміксів про Джеронімо Стілтона є те, що всі герої розмовляють між собою грамотною українською мовою, у якій багато цікавих діалогів, дотепних вигуків і граматичних зауважень стосовно неправильного вживання чи написання  слів. Наприклад, серед тексту виділено “з”їсти”, “погляньмо”, “небезпека” та ін. Звісно, таких ремарок небагато, але вони є суттєвими і візуально легко запамятовуються. Прочитавши книгу-комікс, маленький читач значно поповнить свій словниковий запас і з легкістю зможе переказати сюжет книги своїм батькам чи друзям.

3. Новий формат історії. 

       Безперечно, є багато енциклопедій та довідників, з яких можна довідатись про важливі події в історії людства, однак чи легко їх уявити без ілюстрації, а тим більше - запам”ятати? Комікси про подорожі Джеронімо та його друзів в стародавнє минуле містять цікаві, правдиві факти всесвітньої історії, такі як: Відкриття Америки, яке змінило уявлення Європи про світ; життя у Стародавньому Єгипті - цивілізації, що подарувала світові письмо, техніку геніального будівництва пірамід; історія будівництва Колізею та його значення. І знову ж таки - фактів  достатньо для того, щоб читати було цікаво.

4. Мораль.

       Багато книг про пригоди просто розповідають цікаві історії героїв, але не мають повчального змісту. Мораль коміксів про Джеронімо Стілтона проста і цілком зрозуміла кожному, хто прочитав книгу: добро завжди перемагає зло. Читаючи історію про пригоди мишки Джеронімо маленький читач може порівнювати поведінку героїв, обирати своїх фаворитів. Крім того,  книга дає досить важливі уроки не тільки історії, а й життя: рано чи пізно все приховане стає явним; за погані вчинки доводиться відповідати; зло карається - добро винагороджується. Тому комікси певною мірою роблять внесок у світогляд читача.

5. Магніт уваги.

       Чи здивуєш дитину, яка звикла до всеохоплюючих розваг в Інтернеті, ігор в телефоні та мульфільмів у телевізорі, книгою? Звичайною книгою навряд чи, а от коміксами... це щось новеньке. А ніщо там не привератє увагу дитини, як нове, незнане і цікаве. Однак як втримати увагу на довше, ніж на кілька годин чи днів? Способів є багато, однак найефективнішим інструментом буде саме бажання дитини читати. Мотивація? Читати, щоб знати, що відбувається на картинці, читати, щоб знати, як герої врятують світ,читати, бо це пригоди мишки, яку знають мільйони дітей у всьому світі!
Комікси про Смурфиків та пригоди Джеронімо Стілтона - це компроміс між батьками й дітьми, адже діти люблять картинки, цікаві історії, пригоди, а батькам більше до вподоби, коли їхня дитина читає книгу, а не “зависає” в комп”ютері, чи не так? Щиро сподіваємось, що так!




КОШИК 0.00 грн
Назва К-ть Сума
Зверніть увагу!
Акції не сумуються. В даному випадку діє акція - знижка 10% на все
та книга за вибором у подарунок. Оберіть собі подарунок.
Обрати ще один подарунокВідмінити обрання подарунка
Вартість книг: 0.00 грн
Знижка %: 0.00 грн
Вітаємо!
За умовами акції 1+1=3 Ви отримали один комікс два комікса три комікса чотири комікса 5 коміксів в подарунок на суму:
(під безоплатним отриманням коміксу розуміється придбання найдешевшого з трьох обраних за 1 грн.)
-0.00 грн
Знижка: -0.00 грн
Всього до оплати: 0.00 грн
Агов, друзі!
При замовленні від 1000 грн до 1100 грн, ви оплачуєте 1000 грн.
Увага! Акція 3+1
При замовленні ще двох коміксів, ви отримаєте будь-який комікс у подарунок
Увага! Акція 1+1=3
При замовленні ще одного комікса, ви отримаєте будь-який комікс у подарунок
Увага! Акція 1+1=3
Оберіть будь-який комікс у подарунок
Усі права застережені © Видавництво «Ірбіс Комікси«, 2024