(050) 390-12-12 (067) 673-10-81

Ми повернулися задоволені з Книжкового Арсеналу 2018

06.06.2018


Видавництво Ірбіс-Комікси завжди намагається не втрачати можливість прийняти участь у книжковій виставці. Ось і цього року 30 травня ми відправилися у Київ на Книжковий Арсенал 2018. П’ять днів наше видавництво активно та плідно спілкувалося з нашими улюбленими читачами. 

Звичайно ж ми порадували наших постійних читачів та фанатів новими книжками: цього року ми підготували комікс "Смурфетка" із серії коміксів про пригоди дотепних Смурфиків. Прочитавши цей яскравий комікс, ви дізнаєтеся як же з’явилася чарівна Смурфеточка у компанії смурфиків. Також ми продовжили серію про пригоди Джеронімо Стілтона. Цього разу ми видали довгоочікувану книгу "Врятувати Олімпійські ігри". Комікс захоплююче та, як завжди, на основі достовірних історичних фактів розповідає про задум котів-піратів втрутитися в проведення перших Олімпійських ігор і «внести свої корективи» у цю важливу історичну подію.

Ми сподіваємося, що завдяки цьому чудовому книжковому святу на Арсеналі усім нашим прихильникам вдалося придбати наші новинки-комікси чи інші книжки-комікси, яких бракувало. У разі, якщо комусь чогось не вистачило, просимо: звертайтеся через наш сайт і замовляйте наші чудові видання.

Ми дуже тішимося, що знайшли багато нових прихильників наших коміксів. Ми старалися цікаво розповісти про наші неординарні видання та заохотити якнайбільше дітей до читання, адже нашою основною метою є прищепити дітям любов до читання, щоб діти читали і гармонійно розвивалися.

Ми дякуємо вам, наші любі читачі, за теплі відгуки і слова вдячності! Ми дуже раді, що наша місія насправді виконується і наша праця запотребована.

КОШИК 0.00 грн
Назва К-ть Сума
Зверніть увагу!
Акції не сумуються. В даному випадку діє акція - знижка 10% на все
та книга за вибором у подарунок. Оберіть собі подарунок.
Обрати ще один подарунокВідмінити обрання подарунка
Вартість книг: 0.00 грн
Знижка %: 0.00 грн
Вітаємо!
За умовами акції 1+1=3 Ви отримали один комікс два комікса три комікса чотири комікса 5 коміксів в подарунок на суму:
(під безоплатним отриманням коміксу розуміється придбання найдешевшого з трьох обраних за 1 грн.)
-0.00 грн
Знижка: -0.00 грн
Всього до оплати: 0.00 грн
Агов, друзі!
При замовленні від 1000 грн до 1100 грн, ви оплачуєте 1000 грн.
Увага! Акція 3+1
При замовленні ще двох коміксів, ви отримаєте будь-який комікс у подарунок
Увага! Акція 1+1=3
При замовленні ще одного комікса, ви отримаєте будь-який комікс у подарунок
Увага! Акція 1+1=3
Оберіть будь-який комікс у подарунок
Усі права застережені © Видавництво «Ірбіс Комікси«, 2024