(050) 390-12-12 (067) 673-10-81

Комікси — книги, що привертають дітей до читання



Чи можна книжку, в якій картинки переважають над текстом, ставити в один ряд зі звичайним художнім твором? Чи виконує вона так само освітню і розвивальну функції? Виявляється, що так. Адже комікси дозволяють дітям ніби “вживатися” в історію, що розповідається, і разом з героями досліджувати, долати перепони, вчитися і фантазувати.

Діти не хочуть читати…

Діти в Україні читають дуже мало, про що свідчать численні статистичні дані. Та ми й самі можемо спостерігати, як вони тягнуться не до книг, а до планшетів, смартфонів, комп’ютерів… Сумно, але це правда. І це при тому, що, аби бути конкурентними в майбутньому, наші діти повинні отримувати необхідні якісні знання вже сьогодні! 

Насправді кожна дитина любить читати. Потрібно лише знайти правильний підхід до справи, тобто запропонувати дітям те, що їм цікаво. Один з варіантів — читати комікси.

Чому саме комікси?

Книги-комікси можуть допомогти кожній дитині стати завзятим читачем — мандрівником у світі безмежних знань та неперевершених відкриттів.

Сюжет коміксів зазвичай ґрунтується на дії. Персонажі постійно перебувають у русі. Тут рідко трапляються епізоди, де герой спить чи просто байдикує. Персонажі безперервно щось обговорюють, розповідають, про щось інформують, щось обіцяють, забороняють… Тому діти, які читають комікси, не нудьгують, а навпаки — із захопленням стежать за перебігом подій. У коміксах динаміка простежується на кожній сторінці. Інформація, що міститься в картинках, усуває потребу в тривалих описах, завдяки чому легше сприймати і розуміти текст.

Психологами розвинутих країн світу давно доведено, що це книги для розвитку дітей: вони створюють особливий зв’язок із малим читачем. Він уявляє себе героєм твору, і це дуже добре, бо комікси — позитивні та головне — повчальні книги. Вони розвивають фантазію, адже маленькі читачі разом із героями мандрують різними містами, зустрічають нових персонажів і в своїй уяві пробують власні сили у вирішенні завдань та досягненні мети.

Комікси неймовірно популярні у всьому світі, а от українські діти довгий час були позбавлені можливості читати такі книги.

Всесвітньовідомий комікс про Джеронімо Стілтона

Видавництво «Ірбіс-Комікси» розпочала видання в Україні світового бестселера – комікса про пригоди Джеронімо Стілтона, головного редактора газети «Гризун». Він разом зі своєю родиною подорожує в часі на Супермишині та прагне перешкодити котам-піратам змінити хід історичних подій. У кожній книзі діти разом із головними героями досліджують нову історичну подію, наприклад, будівництво Ейфелевої вежі чи Колізею, знайомляться з відомими особистостями минулого — Моцартом, Марко Поло, Колумбом... І всі історії подано в малюнках!

Уже вийшли з друку такі комікси українською мовою: «Відкриття Америки», «Таємниця Сфінкса», «Шахраї в Колізеї», «Слідами Марко Поло», «Динозаври наступають», «Хто викрав «Мону Лізу»?», «Врятувати Олімпійські ігри». Усього в серії 17 книг-коміксів для дітей на історичну тематику. Усі — із захопливими малюнками, дуже пізнавальні.

Комікси про Смурфів

Ще однією популярною у цілому світі серією коміксів є комікси про пригоди Смурфиків. Усі ми знаємо цих блакитношкірих шибеників, яким ніколи не сидиться на одномі місці. Ось про їхні пригоди тепер зможуть дізнатися й українські читачі з вже виданих книг: «Чорні Смурфи», «Загублене містечко», «Король Смурф», «Смурфетка». Видавництво планує випуск й інших книг із цієї  чудової серії.

Ці книги-комікси мають надзвичайно яскраві гарні ілюстрації, а пригоди кумедних Смурфів – дуже веселі, смішні та сповнені оптимізму. Читаючи ці книги, діти ніби й справді потрапляють у містечко до цих невгамовних бешкетників, починають ніби проживати у мультику, тут здійснюються мрії, адже тут для дитячої фантазії немає меж. Чудові ілюстрації лише ще більше підживлюють нескінченну дитячу уяву.

Насамкінець

Комікси можуть зробити велику справу: прищепити дітям любов до книги, перетворити читання з нудного та примусового заняття на цікаве та радісне. Ваші діти знатимуть, що читання – це приємнe проведення часу, отримання безцінних знань. З кожною сторінкою нової книги вони відкриватимуть для себе нові скарби нашої цивілізації. Комікси читати дітям означає дбати про їхній гармонійний розвиток!

За матеріалами сайту Якабу https://www.yakaboo.ua/
КОШИК 0.00 грн
Назва К-ть Сума
Зверніть увагу!
Акції не сумуються. В даному випадку діє акція - знижка 10% на все
та книга за вибором у подарунок. Оберіть собі подарунок.
Обрати ще один подарунокВідмінити обрання подарунка
Вартість книг: 0.00 грн
Знижка %: 0.00 грн
Вітаємо!
За умовами акції 1+1=3 Ви отримали один комікс два комікса три комікса чотири комікса 5 коміксів в подарунок на суму:
(під безоплатним отриманням коміксу розуміється придбання найдешевшого з трьох обраних за 1 грн.)
-0.00 грн
Знижка: -0.00 грн
Всього до оплати: 0.00 грн
Агов, друзі!
При замовленні від 1000 грн до 1100 грн, ви оплачуєте 1000 грн.
Увага! Акція 3+1
При замовленні ще двох коміксів, ви отримаєте будь-який комікс у подарунок
Увага! Акція 1+1=3
При замовленні ще одного комікса, ви отримаєте будь-який комікс у подарунок
Увага! Акція 1+1=3
Оберіть будь-який комікс у подарунок
Усі права застережені © Видавництво «Ірбіс Комікси«, 2024