(050) 390-12-12 (067) 673-10-81

Комікс про хрещення Київської Русі-України



Життю і діяльності Володимира Великого присвячено багато творів історичної та художньої літератури. Комікс «Володимир, князь київський» не сприймається на перший погляд серйозно, хоча, насправді, здатен донести до читачів у доступній формі правдиву та важливу інформацію про часи та події, які відбувалися за князювання Володимира Святославовича. Він увійшов у історію нашого народу як князь-Святитель, який охрестив Україну-Русь й увів її у християнську цивілізацію.


Книга починає оповідь про те, за яких обставин з’явився на світ Володимир, син князя Святослава та наймолодший онук княгині Ольги. У коміксі відтворено ставлення батька до свого найменшого сина Володимира, народженого від служниці, а також поневіряння молодого княжича у прихильності між християнською вірою, яку прививала йому княгиня Ольга, та ідолопоклонством його батька Святослава.


Батько Володимира — князь-воїн, більшу частину свого часу проводив у походах і займався зміцненням ввіреного йому державного утворення. Така поведінка мала вплив на зростаючого Володимира, сформувавши у нього відчуття відповідальності за долю свого народу. Проте не меншою мірою на утвердження світогляду Володимира вплинула княгиня Ольга, яка виховувала його до останніх днів свого життя.

У коміксі «Володимир, князь київський» автор поступово висвітлює причини того, чому саме Володимир вирішив запровадити нову релігію і чому саме християнська віра стала для нього пріоритетною. Князь довго вирішував, яку релігію прийняти. До нього приїздили представники релігій з інших держав, і кожен радив свою. Передано тут і факти про те, як Володимир вирішив розіслати послів до всіх країн, щоб ті роздивилися і повідомили, яка з релігій є кращою.


Рішення було прийнято на користь могутньої, на той час, Візантії.  Імператори Василій ІІ і Костянтин VIII та князь Володимир поставили один перед одними низку важливих завдань. Важливу роль у хрещенні Володимира Великого зіграла сестра візантійських імператорів царівна Анна.

Комікс «Володимир, князь київський» закуплено до фондів українських бібліотек не даремно. Прочитавши його, охоплюється історія правління великого князя Володимира від моменту його народження до видатної події для цілої України — хрещення Русі. 

Видавництво «Ірбіс Комікси» (Издательство «Ирбис Комиксы», Irbis Comics Publishing) пропонує читачам захоплюючі, розвиваючі та історичні комікси для дітей та молоді. Ми видаємо всесвітньовідомі бестселери! Для діток молодшого віку  - комікси про всесвітньовідомих Смурфиків, для дітей шкільного віку – розвиваюча серія історичних коміксів про пригоди Джеронімо Стілтона, для старшокласників та студентів – комікси «Економіка...» та «Володимир – Князь Київський». А ще неймовірно цікавою буде серія коміксів для дітей про догляд за зубами – «Зубси», бо здорова усмішка – це справжня супер сила!


КОШИК 0.00 грн
Назва К-ть Сума
Зверніть увагу!
Акції не сумуються. В даному випадку діє акція - знижка 10% на все
та книга за вибором у подарунок. Оберіть собі подарунок.
Обрати ще один подарунокВідмінити обрання подарунка
Вартість книг: 0.00 грн
Знижка %: 0.00 грн
Вітаємо!
За умовами акції 1+1=3 Ви отримали один комікс два комікса три комікса чотири комікса 5 коміксів в подарунок на суму:
(під безоплатним отриманням коміксу розуміється придбання найдешевшого з трьох обраних за 1 грн.)
-0.00 грн
Знижка: -0.00 грн
Всього до оплати: 0.00 грн
Агов, друзі!
При замовленні від 1000 грн до 1100 грн, ви оплачуєте 1000 грн.
Увага! Акція 3+1
При замовленні ще двох коміксів, ви отримаєте будь-який комікс у подарунок
Увага! Акція 1+1=3
При замовленні ще одного комікса, ви отримаєте будь-який комікс у подарунок
Увага! Акція 1+1=3
Оберіть будь-який комікс у подарунок
Усі права застережені © Видавництво «Ірбіс Комікси«, 2024