(050) 390-12-12 (067) 673-10-81

Коли дитині потрібна своя окрема кімната



Коли дитині потрібна своя окрема кімната? Однозначної відповіді на це запитання немає, тому ми пропонуємо поміркувати разом на цю тему.

Варіант 1. З народження або декількох місяців від народження

Якщо Ваша житлоплоща дозволяє, то облаштовувати окрему кімнату можна ще до народження дитини. Однак пам'ятайте, що з перших днів новонароджений малюк дуже потребує маминої турботи, завжди хоче бути біля матусі, а не в окремому приміщенні. Вночі малюки прокидаються по кілька разів, іноді, особливо неспокійні, можуть прокидатися мало не через годину-півтори-дві. Це означає, що, перебуваючи у сусідній кімнаті, мамі потрібно почути плач, підбігти до малюка, щоб погодувати і заспокоїти-заколисати його. І так буває й кілька разів за ніч.

Тому все ж більшість батьків ставлять дитяче ліжечко в батьківській спальні. Педіатри також рекомендують мамі і новонародженому маляті спати разом в одному ліжку. Спільний сон - це те, що потрібно для малюка. Та й для мами вельми зручно, адже дитину можна зразу ж і годувати. А коли малюк починає повзати, потім ходити, він буде підкорювати простори усієї квартири, утримати його в одній кімнаті все одно не вдасться, та й не потрібно. Нехай маленький дослідник вивчає все, що йому цікаво.

Варіант 2. Своя окрема кімната для дитини 2-3 років

Все ж цей варіант найпоширеніший. Якщо у Вас є можливість відселити дитину у власну кімнату, зробіть це. У 2,5-3 роки дитина вже психологічно готова залишатися без мами якийсь час. Малюк відправляється в садок, вчиться гратися самостійно або з дітьми. А ще дитина може спати всю ніч, не прокидаючись, так що бігати до нього вже не потрібно. Малюки цього віку вже сприймають себе як особистість. Вони будуть раді своєму столику, своєму ліжечку, своєму «царству»…

Та й пограти в спеціально відведеному місці (кімнаті) дитина здатна як раз у 2-3 роки. До цього часу малюк не зможе гратися тільки в окремій кімнаті і все одно буде частіше перебувати там, де його мама.
І не забудьте поставити у такій кімнаті полицю на якій можна поскладати комікси для малих дітей про Смурфиків від Видавництва "Ірбіс комікси"

Варіант 3. Окрема кімната дитині до школи

Вивчаючи питання «коли дитині потрібна своя окрема кімната», Ви також можете натрапити на думку, що своя кімната потрібна до вступу в перший клас. Подорослішавши, дитина потребує свого гніздечка, у дитини з'являються свої секрети. Вона навіть може захотіти поговорити по телефону, щоб її не чули. Дитина може захоплюватися чим-небудь, колекціонувати те, що їй до душі. А значить, це потрібно кудись складати, та й інтер'єр потрібен відповідний. До того ж обов'язковим атрибутом кімнати школяра має бути зручне робоче місце. Тому, безсумніву, дуже добре, коли в сім'ї є можливість виділити окрему кімнату дитині шкільного віку.

Не забутьте у кімнаті для дитини будь-якого віку виділити місце для книжкової полиці. Нехай дитина вже змалечку засвоює, що розглядання книжок та читання – це необхідне щоденне заняття. Видавництва сьогодні видають надзвичайне різноманіття книжок: можна знайти книжки і для зовсім малесеньких діток, і дуже багато різних видань для школярів.

Коли Ваша дитина готується чи ходить вже у перший клас, придбайте для неї комікси – це чудовий варіант, щоб прищепити дитині любов до читання та, власне, щоб навчити її читати. Зверніть увагу на комікси українською мовою про дотепних Смурфиків та про ерудовану мишку Джеронімо Стілтона – вони надзвичайно яскраві, повчальні та навчальні. Завдяки тому, що у коміксах мало тексту та багато ілюстрацій, що так приваблює дітей, діти люблять ці книги і охоче їх читають / чи вчаться їх читати. Дитині дуже цікаво, про що розповідає наступна яскрава смішна картинка! Вважається, що комікси – це книги для розвитку дітей, адже комікси читати дітям – це розвивати їхню фантазію та уяву.

Видавництво «Ірбіс Комікси» (Издательство «Ирбис Комиксы», Irbis Comics Publishing) пропонує читачам захоплюючі, розвиваючі та історичні комікси для дітей та молоді. Ми видаємо всесвітньовідомі бестселери! Для діток молодшого віку  - комікси про всесвітньовідомих Смурфиків, для дітей шкільного віку – розвиваюча серія історичних коміксів про пригоди Джеронімо Стілтона, для старшокласників та студентів – комікси «Економіка...» та «Володимир – Князь Київський». А ще неймовірно цікавою буде серія коміксів для дітей про догляд за зубами – «Зубси», бо здорова усмішка – це справжня супер сила!


За матеріалами сайту https://teddyclub.info/
КОШИК 0.00 грн
Назва К-ть Сума
Зверніть увагу!
Акції не сумуються. В даному випадку діє акція - знижка 10% на все
та книга за вибором у подарунок. Оберіть собі подарунок.
Обрати ще один подарунокВідмінити обрання подарунка
Вартість книг: 0.00 грн
Знижка %: 0.00 грн
Вітаємо!
За умовами акції 1+1=3 Ви отримали один комікс два комікса три комікса чотири комікса 5 коміксів в подарунок на суму:
(під безоплатним отриманням коміксу розуміється придбання найдешевшого з трьох обраних за 1 грн.)
-0.00 грн
Знижка: -0.00 грн
Всього до оплати: 0.00 грн
Агов, друзі!
При замовленні від 1000 грн до 1100 грн, ви оплачуєте 1000 грн.
Увага! Акція 3+1
При замовленні ще двох коміксів, ви отримаєте будь-який комікс у подарунок
Увага! Акція 1+1=3
При замовленні ще одного комікса, ви отримаєте будь-який комікс у подарунок
Увага! Акція 1+1=3
Оберіть будь-який комікс у подарунок
Усі права застережені © Видавництво «Ірбіс Комікси«, 2024