(050) 390-12-12 (067) 673-10-81

Книга - найкращий подарунок дитині!

Наталія Кондзелка,

Експерт та досліджувач коміксів

Що подарувати дитині ?!

Чи погодитеся ви з висловом, що книга - найкращий подарунок? Для книгоманів це, поза сумнівами, так і є. І кожне нове видання для них щоразу займатиме особливе місце на книжковій полиці. На противагу їм, для більшості українців книги не є чимось особливим. Їхнє життя вимірюється здебільшого лише досягненнями та прогресом, в якому основну роль відіграють комп’ютери і технології. За такого розвитку подій, де час працює не на нашу користь, а ми перебуваємо в постійній гонитві за успіхом та уявними цінностями, ми втрачаємо здатність помічати і відчувати красу простих та незамінних речей.

       Неможливість зупинитися та перевести подих створюють людям постійний дискомфорт і напруженість, що необмінно позначається і на дітях. Через надмірну завантаженість та брак часу батьки часто не спроможні забезпечити малечі належний розвиток і навчити помічати красу навколишнього світу. В такому випадку на допомогу приходить книга. Зверніть увагу: саме книга, а не планшет, комп’ютер чи смартфон. Звісно, величезну кількість корисної інформації можна здобути й онлайн, але спокус відволіктися, на жаль, набагато більше. А діти зі спокусами впоратися не можуть....

Чому читання є важливим для дітей.

      Один із найважливіших моментів, на який батькам слід звернути увагу при вихованні дітей, - це пробудження в них інтересу до читання. Цікаві книги для розвитку, книги з історичними фактами, поезією, шедеври світової літератури повинні бути у кожній домівці. Це дасть змогу підростаючому поколінню не лише пізнати і зрозуміти світ, а й відчути його красу. А краса - вона ж скрізь: у чарівності та пахощах квітів, які, розцвітаючи, випромінюють життєву силу й уособлюють ідеальність; у лісі, що, одягнений у найрозкішніші шати, дивує нас своїми барвами, могутністю та величчю; у блакиті неба, на якому вночі, як на неозорому полотні, розсипані зірки! Ми давно вже навчилися не помічати цих, на перший погляд, звичних для нас речей, які не лише роблять життя красивішим, а й забирають нашу тривогу, створюють душевний комфорт і відновлюють гармонію. Та дуже прикро, що цього не бачать і наші діти. Тим часом книги можуть стати вірними помічниками у намаганні розуміти і правильно сприймати навколишній світ.

       Читання книг дозволяє не лише поповнити наш словниковий запас, а й збагатити внутрішній світ, який руйнується під тягарем жахливих подій сьогодення.  

      Якщо ж ваші діти все ще не привчилися до читання, не знають насолоди від цього процесу, на допомогу їм прийдуть цікаві та пізнавальні комікси. Саме вони у всьому світі першими прищеплюють дітям любов до читання, бо мають не лише захопливі сюжети, а й заворожливі малюнки. Комікси можуть стати цим переломним моментом, якого так потребують українські діти, щоб привернути їхню увагу до книг та відволікти від “прогресивних технологічних винаходів”, що дуже часто негативно впливають не несформовану дитячу нервову систему.

     Тому підтримуйте ідею читання, подаруйте своїм дітям і дітям своїх знайомих книги! Нехай у майбутньому у нас буде більше освічених, розумних, чуйних та дбайливих керівників у країні, яка обов’язково здивує своїм прогресом міжнародну спільноту!

      Майбутнє твориться все сьогодні. Отож даруймо книги один одному якомога частіше! Нехай у нашій країні книга буде найкращим подарунком!

КОШИК 0.00 грн
Назва К-ть Сума
Зверніть увагу!
Акції не сумуються. В даному випадку діє акція - знижка 10% на все
та книга за вибором у подарунок. Оберіть собі подарунок.
Обрати ще один подарунокВідмінити обрання подарунка
Вартість книг: 0.00 грн
Знижка %: 0.00 грн
Вітаємо!
За умовами акції 1+1=3 Ви отримали один комікс два комікса три комікса чотири комікса 5 коміксів в подарунок на суму:
(під безоплатним отриманням коміксу розуміється придбання найдешевшого з трьох обраних за 1 грн.)
-0.00 грн
Знижка: -0.00 грн
Всього до оплати: 0.00 грн
Агов, друзі!
При замовленні від 1000 грн до 1100 грн, ви оплачуєте 1000 грн.
Увага! Акція 3+1
При замовленні ще двох коміксів, ви отримаєте будь-який комікс у подарунок
Увага! Акція 1+1=3
При замовленні ще одного комікса, ви отримаєте будь-який комікс у подарунок
Увага! Акція 1+1=3
Оберіть будь-який комікс у подарунок
Усі права застережені © Видавництво «Ірбіс Комікси«, 2024