(050) 390-12-12 (067) 673-10-81

Чим більше читаєш — тим краще розмовляєш!


Наталія Кондзелка, 

експерт та досліджувач коміксів



«Мова — втілення думки. Що багатша думка, то багатша мова. 
Любімо її, вивчаймо її, розвиваймо її!»
Максим Рильський

Читайте дітям більше!

      
      Як часто нам трапляються люди, чия мова зачаровує. Здається, слухати їх можна безперервно! А весь секрет у словниковому запасі таких людей. Чим він більший, тим багатше мовлення, тим більше уваги від оточення, тим більший вплив на співрозмовників. 

      Як розширити свій словниковий запас і своїх дітей? Це запитання непокоїть багатьох батьків. Відповідь на диво проста! Щоб гарно говорити, влучно висловлюватися, точно формувати думку, треба багато читати, причому починаючи з самого дитинства. Утім, за даними експертів, словниковий запас у дітей збагачується не лише тоді, коли вони самостійно читають, а й коли слухають те, що читають їм батьки. І навіть більше: мова малюків розвивається також під час наших щоденних розмов про різні речі.

     Такого висновку дійшла група науковців під керівництвом Домініка Массаро, професора психології в університеті Каліфорнія, Санта Круз, яка досліджувала вплив читання на мовний розвиток дітей. 

      За словами професора Массаро, під час дослідження вдалося встановити ще одну цікаву річ. Виявляється, словарний запас дитячих творів зазвичай багатший за словарний запас, яким дорослі послуговуються у щоденному спілкуванні між собою та з малюками. У книгах ми зустрічаємо чимало синонімів, порівнянь, інших художніх засобів, а в розмові, як правило, користуємося обмеженою кількістю слів. І не тому, що не знаємо мови – просто такою є закономірність людського спілкування. Зрозуміло, що в такому разі значення книг у розвитку мовлення стає ще важливішим.

      Ну і, звичайно, краще вибирати видання з великою кількістю яскравих та цікавих ілюстрацій. Тоді вже точно у вашої дитини буде не тільки гарна мова, а й бурхлива фантазія і добре мислення. Найкраще цьому прислужаться особливі дитячі книги – комікси, в яких тексти вдало поєднуються з малюнками. І читати та розглядати які – величезне задоволення. Крім того комікси - це прекрасні книги для розвитку дітей.

      До речі, Видавництво «Ірбіс Комікси» пропонує читачам захоплюючі, розвиваючі та історичні комікси для дітей та молоді. Ми видаємо всесвітньовідомі бестселери! Для діток молодшого віку  - комікси про всесвітньовідомих Смурфиків, для дітей шкільного віку – розвиваюча серія історичних коміксів про пригоди Джеронімо Стілтона, для старшокласників та студентів – комікси «Економіка...» та «Володимир – Князь Київський». А ще неймовірно цікавою буде серія коміксів для дітей про догляд за зубами – «Зубси», бо здорова усмішка – це справжня супер сила!

  Коли будете у книгарні, зверніть увагу на ці комікси. Ці чудово ілюстровані видання побудовані на основі історичних даних, тож, читаючи їх, дитина не тільки розширить свій словарний запас, а й отримає нові знання.



КОШИК 0.00 грн
Назва К-ть Сума
Зверніть увагу!
Акції не сумуються. В даному випадку діє акція - знижка 10% на все
та книга за вибором у подарунок. Оберіть собі подарунок.
Обрати ще один подарунокВідмінити обрання подарунка
Вартість книг: 0.00 грн
Знижка %: 0.00 грн
Вітаємо!
За умовами акції 1+1=3 Ви отримали один комікс два комікса три комікса чотири комікса 5 коміксів в подарунок на суму:
(під безоплатним отриманням коміксу розуміється придбання найдешевшого з трьох обраних за 1 грн.)
-0.00 грн
Знижка: -0.00 грн
Всього до оплати: 0.00 грн
Агов, друзі!
При замовленні від 1000 грн до 1100 грн, ви оплачуєте 1000 грн.
Увага! Акція 3+1
При замовленні ще двох коміксів, ви отримаєте будь-який комікс у подарунок
Увага! Акція 1+1=3
При замовленні ще одного комікса, ви отримаєте будь-який комікс у подарунок
Увага! Акція 1+1=3
Оберіть будь-який комікс у подарунок
Усі права застережені © Видавництво «Ірбіс Комікси«, 2024