(050) 390-12-12 (067) 673-10-81

5 причин, чому відеоігри корисні дітям



Сучасні ґаджети провокують проблеми із зором, а також викликають залежність. Про це знають навіть батьки, які й самі можуть «засісти» у дитячі відеоігри на годину-другу. Але в усьому має бути золота середина. Бо, наприклад, відеоігри можуть допомогти дітям розвиватися в освітніх, соціальних та фізичних аспектах. Експерти кажуть, що ігри є нормальною частиною сучасного дитинства, вони можуть стати потужним інструментом, що допомагає дітям розвивати певні життєві навички.

Отже, відеоігри:

1. Можуть допомогти розвитку мозку у дітей

Як це відбувається? Дитина вчиться приймати рішення, використовувати стратегії, передбачати наслідки і висловлювати свою особистість. Звичайно, відеоігри для дітей повинні вибирати і схвалювати батьки.

2. Надихають інтерес до історії і культури

Зміст певних відеоігор може спонукати дітей читати та досліджувати. Відеоігри, такі як Age of Mythology, Civilization і Age of Empires, можуть спровокувати інтерес дитини до світової історії, географії, стародавніх культур і міжнародних відносин.

3. Допомагають завести нових друзів

На відміну від батьків, більшість маленьких дітей розглядають відеоігри як соціальну діяльність, а не ізолюючу. Батькам здається, що малюк закрився у «своєму маленькому світі» і грає сам із собою. Насправді, відеоігри допомагають завести нові знайомства. Вони можуть фізично знаходитися не разом, але Інтернет зближує.

4. ... і зайнятися спортом у реальному житті

Йдеться про спортивні відеоігри, наприклад, футбол, баскетбол і т.д. Дитина грає у відеогру, а потім пробує практикувати отримані навички на практиці. Вчені відзначають, що гра допомогла деяким дітям знайти той вид спорту, яким би вони хотіли займатися у житті, іншими словами - простимулювати.

5. Вчать лідерським навичкам

У дослідженнях Нік Йі з Дослідницького центру Пало-Альто підлітки, які грали в онлайн-ігри, відчували, що вони отримали лідерські навички, такі як переконання та мотивування інших, а також посередництво в суперечках. Розраховані на багато користувачів ігри онлайн пропонують підліткам рідкісний шанс взяти участь, ставши лідером. І ніхто не піклується про те, скільки вам років, якщо ви можете привести команду до перемоги.

Безумовно, важливо, щоб вибір відеоігор проходив під «схваленням» батьків. Адже окрім розвиваючих і цікавих ігор, є ще ігри із елементами насильства. Також важливо, щоб дитина витрачала не більше 2-х годин у день на ігри. Крім онлайну є ще і оффлайн, де цікаво пограти в м'яч і доганялки, а також поплавати в морі.

Та все ж з більшою користю діти проведуть своє дозвілля, читаючи хорошу книгу. Дітей з малечку треба привчати до читання і при цьому пропонувати їм цікаву якісну книжку, як от комікси українською мовою видавництва «Ірбіс-Комікси». Свої комікси видавництво позиціонує як книги для розвитку дітей, адже ці комікси покликані не лише розважити, а й розширити ерудицію дитини, дати знання дитині з всесвітньої історії та зацікавити у вивченні цього предмету. 

Видавництво «Ірбіс Комікси» (Издательство «Ирбис Комиксы», Irbis Comics Publishing) пропонує читачам захоплюючі, розвиваючі та історичні комікси для дітей та молоді. Ми видаємо всесвітньовідомі бестселери! Для діток молодшого віку  - комікси про всесвітньовідомих Смурфиків, для дітей шкільного віку – розвиваюча серія історичних коміксів про пригоди Джеронімо Стілтона, для старшокласників та студентів – комікси «Економіка...» та «Володимир – Князь Київський». А ще неймовірно цікавою буде серія коміксів для дітей про догляд за зубами – «Зубси», бо здорова усмішка – це справжня супер сила!


Ці комікси мають надзвичайно яскраві ілюстрації та цікаві сюжету. Загалом читання коміксів розвиває у дітей уяву, фантазію та творче мислення. Комікси читати дітям – це однозначно корисніше заняття, аніж гра у відеоігри.


За матеріалами : https://4mama.ua/uk/kids/development/4264-dozvoliti-ne-mozhna-zaboroniti-5-prichin-chomu-videoigri-korisni-dityam
КОШИК 0.00 грн
Назва К-ть Сума
Зверніть увагу!
Акції не сумуються. В даному випадку діє акція - знижка 10% на все
та книга за вибором у подарунок. Оберіть собі подарунок.
Обрати ще один подарунокВідмінити обрання подарунка
Вартість книг: 0.00 грн
Знижка %: 0.00 грн
Вітаємо!
За умовами акції 1+1=3 Ви отримали один комікс два комікса три комікса чотири комікса 5 коміксів в подарунок на суму:
(під безоплатним отриманням коміксу розуміється придбання найдешевшого з трьох обраних за 1 грн.)
-0.00 грн
Знижка: -0.00 грн
Всього до оплати: 0.00 грн
Агов, друзі!
При замовленні від 1000 грн до 1100 грн, ви оплачуєте 1000 грн.
Увага! Акція 3+1
При замовленні ще двох коміксів, ви отримаєте будь-який комікс у подарунок
Увага! Акція 1+1=3
При замовленні ще одного комікса, ви отримаєте будь-який комікс у подарунок
Увага! Акція 1+1=3
Оберіть будь-який комікс у подарунок
Усі права застережені © Видавництво «Ірбіс Комікси«, 2024